[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai je vozilo, ki vam bo prinesel nove dogodilščine z vsako njegovo vožnjo. Model, ki je na trgu že nekaj let je dobro poznan tudi v Sloveniji. Prav zaradi tega smo se odločili, da ga predstavimo in izpostavimo nekaj njegovih lastnosti in seveda prednosti, ki nam jih pred konkurenco ponuja.

Nissn Qashqaia si lahko sestavite sami, po specifikacijah, ki jih na vozilu želite imeti. V začetku članka vam bomo predstavili tehnologijo PROPILOT, ki vam bo zagotovila nov pogled na vožnjo v prometnih zamaških, stalnih pospeševanjih in bremzanju.

PROPILOT

V kolikor se odločite in svoje rabljeno vozilo zamenjate za novo vozilo Nissan Qashqai, boste presenečeni nad tehnologijo PROPILOT. Ta tehnologija vam omogoča, da vozilo prevzame nadzor med nekaterimi vašimi opravili, pri vaši vožnji. Ta tehnologija se navezuje predvsem na tista opravila, ki so med vožnjo nehvaležna in nam jemljejo koncentracijo ter tudi nekaj naših živcev.

ProPilot v Nissan Qashqaiu bo tako ohranjal hitrost vašega vozila glede na varnostno razdaljo vozila pred vami. Kar v praksi pomeni, da v kolikor vozilo pred vami zmanjša hitrost, se bo vaša hitrost avtomatsko zmanjšala. S tem boste ohranili varnostno razdaljo in preprečili morebitno prometno nesrečo zaradi nepozornosti.

Nissan Qashqai bo s pomočjo ProPILOTA ohranil vaše vozilo na voznem pasu. Avtomatsko bo popravil smer vozila v kolikor bo to potrebno. Tako se boste vedno vozili na sredini vašega voznega pasu. Prav to je ponovno pomembno za varnost vseh udeležencev v prometu.

Ena izmed ključnih lasnosti, ki vam jih bo Nissan Qashqai ponudil pa je ustavljanje vozila. V kolikor se boste znašli v koloni in prometnih zamaških, bo Nissan Qashqai poskrbel za avtomatsko ustavlanje vozila. Ko se bodo vozila pred vami začela premikati, se boste avtomatsko začeli premikati tudi vi. Odlično kaj ne?

Cena Nissan Qashqaia

Popodatkih, ki jih najdemo na uradnih spletnih straneh prodajalcev lahko zasledimo, da se cena Nissan Qashqaia začne že od 19.950 €. Glede na tip in moč motorja, ter seveda notranjo opremo, ki si jo želite, pa boste s pomočjo izkušenih prodajnih svetovalcev lahko v Avtotehniki Celje sestavili ponudbo, ki vam najbolj ustreza.

Ostale lastnosti Nissan Qashqaia

Kakšne pa so ostale lastnosti, ki nam jih ponuja Nissan Qashqai? Privlačen športni terenec naz bo navduševal z naslednjimi stvarmi. Aerodinamične nastnosti in napredna tehnologija nam bosta zagotovila vznemerljivo mestno vožnjom. Inteligentna mobilnost pa bo poskrbela za večjo samozavest, ki jo boste ob vožnji imeli. Notranji in zunanji dizajn najbolj priljubljenega športnega terenca v Sloveniji in v svetu je bil prenovljen, ter nam sedaj ponuja robustne predne rešetke in dizajn pokrova motorja. Prav tako pa boste v notranjosti bili deležni napredne tehnologije upravljanja vseh pametnih funkcij.

Za vse informacije vam predlagamo, da se obrnete na podjetje Avtotehnika Celje preko maila info@avtotehnika-celje.si

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”210″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”Nissan Qashqai” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://optimizacija-spletne-strani.org/wp-content/uploads/2018/12/nissan-qashqai-300×225.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]