[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Avtoservis Celje

Avtoservis Celje, kjer boste lahko svojemu vozilu zagotovili kvalitetno servisiranje lahko najdete v večini zgolj le na uradnem servisu. V tem zapisu bomo rpegledali nekaj zanimivih primerjavi med avtoservisi Celje, ki so uradni zastopniki za določene znamke in med tistimi, ki tega zastopstva nimajo. Kakšne so prednosti in razlike? Seveda je splošno znano zgolj to da, da so uradni servisi dragi in se rabljeno vozilo splača na servisiranje voziti tja.

Kakšne pa so v resnici prednosti in slabosti določenih tipov avtoservisov Celje? V kolikor je vaše vozilo še vedno v garanciji vam za obveljavljanje te garancije velja pogoj, da mora biti vozilo servsirano na uradnem servisu. Prav zaradi tega se večino ljudi, če ne skoraj vsi odločajo za uradni servis v kolikor njihova garancija še velja. V primerjavi z ostalimi servisi, kjer niso pooblaščeni se moramo zavedati, da zaradi nižje cene določenih storitev, ki jih ponujajo, dobite vi slabšo kvaliteto servisiranja. To lahko v nekaterih primerih vodi celo do hujših okvar, kot je napr. okvara motorja in drugih ključnih delov za delovanje vašega vozila.

Popravilo teh delov vas lahko stane več 1000 €. Prav tako je pri servisiranju vozil potreno imeti vso orodje. Vozila, kjer je ogromno elektronike in moderne tehnologije seveda zahtevajo širši nabor servisnih ključev in servisnih računalnikov. Vsi uradni servisi razpolagajo z najnovejšo moderno opremo, ki zagotavlja diagnosticiranje in odpravljanje takšnih napak. Prav zaradi tega nekateri “garažni” serviserji ne ponujajo popravila elektronike, saj na tem področju nimajo potrebnega znanja in opreme.

Prav tako uradni avtoservis Celje pri servisiranju vašega vozila zapiše podatke o stanju in kilometrini vozila. Tako lahko nekoč vi, kot kupec rabljenega vozila preverite njegovo zgodovino in se prepričate, da vas prodajalec pri prodaji ne zavaja. Znano je namreč, da naj bi v Sloveniji več kot 60 % rabljenih vozil na trgu imelo nerealne oz. “prevrtene” kilometre!

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”27″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”avtoservis celje” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://optimizacija-spletne-strani.org/wp-content/uploads/2018/06/rabljena-vozila-celje-300×199.jpeg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]