Študentski servis Nova Gorica je kot nekakšen posrednik med delodajalcem in dijakom ali študentom. V študentskem servisu namreč mladi lahko brskajo med aktualnimi prostimi deli, si uredijo članstvo, pridobijo študentsko napotnico in koristijo številne ugodnosti, ki jih ponuja študentski servis. 

V sredini prejšnjega stoletja, ko so se v številnih slovenskih podjetjih dogajale spremembe in preoblikovanja, so se v nekaterih podjetjih začeli razvijati svoj poslovni koncept na trgu delovne sile in delovanja v dejavnosti posredovanja občasnih ter začasnih del. Ker je slovenska zakonodaja pri posredovanju začasnih in občasnih del na nek način priviligirala osebe s študentskim ali dijaškim statusom, se je posledično ta dejavnost razvila v obliko tako imenovanih študentskih del. 

Študentski servis Nova Gorica sodi med novejše, do leta 1990 pa sta delovala le dva študentska servisa. Z osamosvojitvijo se je na že obstoječi trg pričel precej hiter vstop novih konkurenčnih študentskih servisov. Dan danes jih je na enako velikem trgu prisotnih že okoli petdeset, kar je resnično lepa številka. Pri tako veliki konkurenci torej mora imeti podjetje izredno dobro zastavljen in opredeljen cilj poslovanja ter seveda tudi vizijo. Ta se lahko doseže le s pravilnim izvajanjem trženjskega spleta. Dobro vizijo in cilj ima vsekakor tudi študentski servis Nova Gorica. 

Podjetje Mjob je pravi naslov za vse dijake in študente

Gre namreč za priljubljeni študentski servis, ki ima široko mrežo poslovalnic in info točk po celotni Sloveniji. Med njimi je tudi študentski servis Nova Gorica. Pri Mjob-u že vrsto let sledijo viziji – postati najboljši študentski servis tako za študente kot za podjetja, ki si na trgu posredovanja občasnih in začasnih del želijo kakovostnih storitev. Naj še poudarimo, da je Mjob obenem tudi dinamično podjetje, ki pa ga pozna že več kot 50. 000 dijakov in študentov. Razlog za tako dobro poznavanje je skrit v tem, da podjetje ves čas stremi k zagotavljanju kakovostnih storitev na trgu študentskega dela ter obenem skrbi za dobrobit svojih članov ter nepogrešljivih poslovnih partnerjev. 

Kot podjetje se lahko Mjob pohvali s številnimi prednostmi, med katere sodijo: najboljša pokritost slovenskega prostora s poslovalnicami študentskega servisa med vsemi študentskimi servisi v Sloveniji, dolgoletna tradicija in izkušnje s področja posredovanja dela in zaposlitve, strokovno podkovan in predvsem izredno prijazen kader, ki študentom, dijakom in drugim vedno priskoči na pomoč.

Izkoristi priložnost

Če si dijak ali študent iz Nove Gorice ali okolice je študentsko delo odlična priložnost za pridobivanje delovnih izkušenj, spoznavanje novih ljudi ter vir zaslužka tekom študija. Vedi namreč, da ti bo vsako študentsko delo prineslo novo izkušnjo in te usmerilo na karierni poti. Tovrstno delo lahko opravlja vsak državljan Republike Slovenije, ki je že dopolnil starost 15 let in ima v Sloveniji aktiven status dijaka ali študenta oz. je vpisan na šolanje v tujini. Prav tako ga lahko opravljajo tudi tuji državljani, ki so starejši od 15 let in se šolajo v Sloveniji. Nazadnje naj še omenimo, da so tako dijaška kot študentska dela opredeljena v kategorijo občasnih ter začasnih del. Na spletni strani podjetja Mjob oziroma študentski servis Nova Gorica imajo vsak dan objavljene aktualne oglase. Za vsako delo posebej pa so navedeni tudi pogoji za prijavo na delo. Vsak oglas vsebuje še podatek o tem, ali gre za delo, ki je primerno za študente ali tudi za dijake. Ne odlašaj več in se o prostem delu pozanimaj tudi ti.

Klikni na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku boš lahko brskal med aktualnimi deli.

Preberite tudi:
študentski servis Velenje,
študentski servis Slovenska Bistrica,
študentski servis Škofja Loka.