[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Progresija – vse informacije zbrane na enem mestu

Veste kam vas lahko ponese progresija? Ste že bili na seansi ali se o tem še odločate? V tem članku vam bomo predtavili osnovne informacije o progresiji.

Kej sploh je progresija, kdo to to izvaja in kakšne so lahko razlike?

S pomočjo progresije lahko vpogledate v vašo prihodnost. Prihodnost sedanjega življenja in v prihodnost življenj, ki vas še čakajo. Vaš pogled lahko seže nekaj mesecev naprej. Lahko pa tudi 10, 100 ali 1000 let.

V osredotočenem hipnotičnem stanju, ki jo podoben hipnozi boste raziskovali najverjetnešo prihodnost. Torej kaj se bo zgodilo, če boste nadaljevali po poti, na kateri ste sedaj. Tako boste ugotovili kaj morate spremeniti, da boste preusmerili vašo pot na boljšo smer.

Kaj lahko imate od progresije

Postopek boste učinkvito porabili pri razvijanju kreativnih idej, za pogled v prihodnost in konec koncev spoznavanju samega sebe. Tako boste prihranili čas, denar in se preusmerili na pravo pot, ki si jo resnično želite. Preučite lahko svoje odnoste in pogledate koga v vašem življenju ne potrebujete in ga ne smete več zadrževati v svoji okolici.

Kako deluje progresija?

Ko boste s pomočjo izkušenega terapevta izbajali tehniko progresije boste v hipnotičnem stanju. Gre za popolnoma naraven pojav. Podobno, kot da bi sanjarili. V takšnem stanju je naše telo večkrat na dan. Zato so kakršnekoli skrbi popolnoma odveč. Terapevt vas bo skozi celonet postopek zgolj vodil. Vseeno pa so njegove izkušnje iz tega področja ključnega pomena za deseganj eoptimalnih rezultatov.

To vam bo omogočilo, da boste prepoznali vse spremembe, ki jih je potrebno uvesti v vašem življenju, da boste dosegli vaše cilje. Ti cilji so lahko razične narave. Mogoče si želite boljšo plačo, boljše odnose z določenimi osebami… Posiakli boste vse in predvsem prave možnosti, ki jih imate, da dosežete želen cilj. Odkrili pa boste tudi vaše podzavestne misli o katerih do sedaj še niste razmišljali (zavestno).

Po mnenju terapevta, je njegov najljubši del takrat, ko se boste vi povezali z najvišjim vidikom sebstva. To imenujemo tudi Višji jaz. Prepričani smo, da ste te izraz v svojem življenju že slišali. Sedaj ga boste lahko tudi občutili in se o njem prepričali na “lastne oči”. V kolikor ne veste ali ste pozabili za kaj gre naj vam obudimo vaš spomin. Pri Višjem jazu gre predvsem za tisto, česar ste dejansko sami zmožni narediti. Ko se boste povezali s svojim delim, boste odpotovali v svojo prihodnost in spoznali kakšna bo. Za mnoge je to osupljivo in zelo navdihujoče. Hkrati pa vam to zagotavlja samozavest in zaupanje.

Tako si boste lahko sami svetovali o spremembah, ki jih je potrebno narediti v vašem življenju. Cilj progresije je torej med drugim tudi to, da sami okrijete stvari, ki si jih želite oziroma jih je potrebno spremeniti v vašem sedanjem življenju. Prav te imajo največji vpliv na vaše prihodno življenje!

Preberite tudi naš članek o hipnozi in si zagotovite še več koristnih informacij!

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”139″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”progresija” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://optimizacija-spletne-strani.org/wp-content/uploads/2018/11/progresija-300×200.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]