Študentski servis Velenje je pravi naslov za vse dijake in študente, ki se želijo včlaniti v študentski servis. Če si med njimi tudi ti, ti svetujemo, da že danes postaneš član podjetja Mjob. Gre torej za priljubljeni študentski servis, ki ima široko mrežo poslovalnic in info točk po celotni Sloveniji. Pri njih svojo ponudbo nenehno širijo in razvijajo. Na ta način namreč sledijo njihovemu osnovnemu poslanstvu kakovostnega dela z mladimi. Dejstvo je namreč, da se mladi srečujejo s prvimi oblikami zaposlitve. To predstavlja za mlade velik izziv, saj ob študiju še delajo in se učijo dodatnih veščin ter pridobivajo znanje.

Prednosti sodelovanja z Mjob

V Mjob-u se lahko pohvalijo s številnimi prednostmi, med katerimi so: najboljša pokritost slovenskega prostora s poslovalnicami študentskega servisa med vsemi študentskimi servisi v Sloveniji, dolgoletna tradicija in izkušnje s področja posredovanja dela in zaposlitve, strokovno podkovan in predvsem izredno prijazen kader, ki je študentom, dijakom in drugim vedno pripravljen priskočiti na pomoč. Poleg tega so vedno pripravljeni pomagati tudi pri iskanju začasnega ali občasnega dela, svetovati in se pogovarjati o študentskem delu.

Študentski servis Velenje ima skozi celo leto pripravljeno široko ponudbo različnih prostih del. Precej veliko in široko ponudbo aktualnih prostih del pa vsekakor lahko najdeš tudi na spletni strani študentskega servisa Mjob. Omenjeni servis sicer nima svoje fizične poslovalnice v tem mestu, vendar pa si lahko njihovo aktualno ponudbo prostih del ogledaš vsak dan kar preko spletne strani. Četudi Študentski servis Velenje ni prisoten v Velenju, ti svetujemo, da se oglasiš v najbližjo poslovalnico oziroma servis Mjob, ki pa je v Celju (na Levstikovi ulici 5). 

Za lažje in predvsem hitrejše iskanje aktualnih prostih študentskih del ti svetujemo, da na spletni strani Študentski servis Velenje izbereš posamezne parametre. Določiš lahko vrsto dela, delovni čas, regijo in omejiš tudi želeno urno postavko. Na ta način boš zares enostavno in predvsem hitro poiskal delo, ki bo ustrezalo tvojim ciljem. Kot smo že omenili, so na voljo tudi nekatera prosta dela, ki jih lahko študentje in dijaki opravljajo v Velenju ali njegovi okolici. Trenutno je razpisano prosto delovno mesto za natakarja in pomočnika v skladišču. Če te zanima katero izmed zapisanih del, ti svetujemo, da si na spletni strani Mjob prebereš še več informacij o delodajalcu, urni postavki in ostalih informacijah. 

Se sprašuješ, če sploh lahko opravljaš študentsko delo?

Sporočamo ti, da lahko tovrstno delo opravlja vsak državljan Republike Slovenije, ki je že dopolnil starost 15 let in ima v Sloveniji aktiven status dijaka ali študenta oziroma je vpisan na šolanje v tujini. Poleg tega ga lahko opravljajo tudi tuji državljani, ki so starejši od 15 let in se šolajo v Sloveniji. Prav tako moramo omeniti še to, da so tako dijaška kot študentska dela opredeljena v kategorijo občasnih ter začasnih del. Vsak oglas na spletni strani Mjob vsebuje podatek o tem, ali gre za delo, ki je primerno za študente ali tudi za dijake. Če imaš status dijaka, ti sporočamo, da lahko opravljaš različna dela, odvisno je le od delodajalcev, kakšne pogoje so podali za prijavo na posamezen oglas. V večini primerov, je razlika v oglasih le, ali podjetja želijo polnoletne kandidate ali ne. Eden izmed pogojev je tudi ta, da iščejo študente specifične smeri izobraževanja.

Nazadnje naj še enkrat poudarimo, da so vsa aktualna dela objavljena na spletni strani podjetja Mjob, za lažje brskanje pa ti priporočamo prenos mobilne aplikacije Mjob. Prijavi se v Mjob in pridobi možnost prijave na delo. Dijake in študente obveščajo o prostih delih kar preko SMS sporočil ali pa po elektronski pošti. Pri njih poslujejo z navadnimi in tudi stalnimi napotnicami, ki veljajo celo šolsko leto oziroma do poteka statusa. Za več informacij klikni na Študentski servis Velenje.

Ne spreglejte:

– študentski servis Slovenska Bistrica,
– študentski servis Škofja Loka,
– študentski servis Nova Gorica.