Rabljeni avtomobil lahko kupite v avtohiši, pri registriranemu prodajalcu vozil ali pa direktno pri prodajalcu. Možnosti je torej veliko in vi izberite tisto, ki se vam zdi najbolj varna!

V kolikor v zadnjem času razmišljate o nakupu rabljenega avtomobila ali katerega koli drugega vozila, vam priporočamo, da nadaljujete z branjem današnjega članka.

Rabljeni avtomobil je zelo razširjen po vsej Sloveniji. Zgoraj smo omenili tri možnosti, kjer lahko kupite rabljeno vozilo. Na tem mestu pa vas moramo opozoriti na to, da je lahko nakup rabljen avtomobil nevaren predvsem pri posameznikih, ki se ukvarjajo s prodajo. Nekateri namreč s prodajo želijo zaslužiti veliko in tako se zgodi, da prodajalci prikrijejo nekatere informacije o vozilu. Tako vas z različnimi triki lahko prevarajo. Največkrat prikrijejo realno število prevoženih kilometrov in še nekatere druge okvare na vozilu. Zatorej previdno pri posameznih prodajalcih!

Možnost za tveganje prikritih napak na rabljenem avtomobilu bo manjše, če boste pred nakupom vozila pregledali knjižico, v katerem mora biti dokumentirana vsa zgodovina avta. To so vsi servisi, ki jih je lastnik opravil pri (uradnem) serviserju.

Rabljeni avtomobil pred nakupom dobro preglejte na zunanji in notranji strani. Rja zagotovo ni dober znak! V notranjosti avta pa je najbolj pomembno to, da vse deluje. V kolikor ne, tudi to ni najbolj obetavno za nadaljnjo vožnjo. Sicer se vse lahko popravi, vendar si s tem naberete veliko dodatnih stroškov. Zavedajte se, da je včasih nekatere rabljene avtomobile boljše razstaviti in njihove dele uporabiti kot rezervne.

Za bolj varen nakup se obrnite raje na avtohiše. V Avtotehniki Celje vam ponujajo ogromno izbiro kvalitetnih rabljenih vozil. Le-te pregledajo izkušeni in strokovno podkovani mehaniki v njihovem servisu po 103. kontrolnih točkah. Tak pregled opravijo pri vseh vozilih mlajših od osmih let in s prevoženimi manj kot 150.000 kilometri.

Poleg tega vam ponujajo tudi ugodne možnosti financiranja rabljenega avtomobila. Pri njih lahko kupite vozilo s pomočjo kredita ali lizinga.

Rabljeni avtomobili na lizing imajo predvsem to prednost, da so dostopni tudi za tiste, ki imajo manj privarčevanih finančnih sredstev ali nižjo kreditno sposobnost. Poleg tega vam v času financiranja ponujajo maksimalno prilagodljivost in še zavarovanje financiranja. Pri zavarovanju posojila ne boste imeli stroškov in kar je najboljše, vaš mesečni obrok se ne bo spremenil od začetka pa do konca. To je res odlično!

Na tem mestu naj vas zato opozorimo, da si pred nakupom rabljenega avtomobila preračunajte, koliko denarja ste zmožni mesečno odplačevati za avto, da vam bo ostalo dovolj še za druge nujne potrebščine.

To obliko financiranja (lizing) ponujajo v Avtotehniki Celje tudi pri nakupu čisto novih vozil. Pri njih so že vrsto let pooblaščeni prodajalci znamk Renault, Nissan in Dacia. Tako pri nakupu novega kot tudi rabljenega avtomobila, vas prodajalna ekipa spremlja od vstopa v salon pa do trenutka, ko se odpeljete s svojim novim vozilom iz njihovega dvorišča. Poleg spremljanja so vam na voljo seveda tudi za svetovanje in odgovarjanje na vprašanja ali vaše dileme. Obenem vam ponujajo tudi možnost odkupa vašega starega vozila. Najprej ga ocenijo, nato odkupijo in vam nudijo pomoč pri financiranju, nakupu dodatne opreme za vozilo, zavarovanju in vzdrževanju. Pri njih boste obveščeni še o aktualnih ugodnostih oziroma akcijah.

Ste morda razmišljali o tem, da bi se odpravili na testno vožnjo z določenim avtomobilom? Za vas imamo odgovor na mestu, saj vam to možnost ponujajo v Avtotehniki Celje. Na njihovi spletni strani si lahko pogledate, katera vozila vam ponujajo, da jih lahko odpeljete na testno vožnjo. Na omenimo, da so med njimi tudi električna in lahka gospodarska vozila.

Nič ne čakajte in si zagotovite testno vožnjo z vašim izbranim rabljenim avtomobilom še danes!

Za dodatne informacije ali vprašanja jih na telefonsko številko 034263300 ali pa jim pišite na info@avtotehnika-celje.si.