Študentski servis Kranj se nahaja na Koroški cesti 1. Dosegljivi so preko elektronske pošte kranj@mjob.si . Prav tako pa so dosegljivi tudi preko telefonske številke 051 374 411. Če te zanima karkoli v povezavi s študentskim delom, ti svetujemo, da jih že danes obiščeš, jim pišeš ali pa jih pokličeš. Z veseljem ti bodo svetovali in ti pomagali pri iskanju študentskega dela. Če pa bi rad izvedel še več informacij in prednosti o tem študentskem servisu, te vabimo, da nadaljuješ z branjem. 

Študentski servis Kranj zagotavlja kakovostne in hitro opravljene storitve. Študentski servis Kranj je namreč posrednik med delodajalcem in dijakom oziroma študentom. Na njihovi spletni strani lahko  vsakodnevno spremljaš ponudbo aktualnih študentskih del, prav tako pa lahko dobiš tudi kontaktne podatke za prijavo na delo ter naročiš napotnico. Dobro je vedeti, da je študentski servis Kranj vmesni člen pri izplačevanju študentskega dela. Delodajalci namreč v Študentski servis Kranj na podlagi izdanih napotnic posredujejo obračune za izplačilo. Zaposleni iz servisa pa poskrbijo za to, da gre plačilo za opravljeno delo na pravi bančni račun. 

Ali veš, da lahko ponudbo prostih študentskih del spremljaš tudi na socialnih omrežjih?

Mjob boš namreč našel na Facebooku, Instagramu in TikToku! Prav tako pa si za še boljšo ažurnost lahko na svoj mobilni telefon preneseš aplikacijo Mjob. Preko slednje lahko še hitreje najdeš 100 % najboljša študentska dela, se prijaviš na odprta delovna mesta, naročiš napotnico, pregleduješ svoje zaslužke, nastaviš obveščanje za zanimive oglase in urejaš nastavitve svojega profila. Mi ti vsekakor svetujemo, da si to aplikacijo preneseš že danes!

Zagotovo se tudi ti zavedaš, da je študentsko delo odlična priložnost za pridobivanje delovnih izkušenj, spoznavanje novih ljudi, prijateljev ter vir zaslužka tekom študija. Vsako študentsko delo ti bo prineslo novo izkušnjo in te bo prav gotovo usmerilo na karierni poti. Če še nisi opravljal študentskega dela, ti bodo v Študentski servis Kranj z veseljem pomagali. Vedi, da lahko tovrstno delo opravlja vsak državljan Republike Slovenije, ki je že dopolnil starost 15 let in ima v Sloveniji aktiven status dijaka ali študenta ali pa je morda vpisan na šolanje v tujini. Ja, prav si prebral! Tudi tuji državljani, ki so starejši od 15 let in se šolajo v Sloveniji, lahko opravljajo študentsko delo. 

Kako izgleda oglas za študentsko delo?

Verjetno si že slišal, da so študentska dela razdeljena v dve kategoriji, in sicer: občasna ter začasna dela. Naj še enkrat omenimo, da so na njihovi spletni strani mjob.si vsak dan objavljeni (novi/aktualni) oglasi. Seveda pa so za vsako delo posebej navedeni tudi pogoji za prijavo na delo. Vsak oglas vsebuje tudi podatek o tem ali gre za delo, ki je primerno za študente ali tudi za dijake. Tako točno veš, kam se lahko prijaviš. Kot smo že omenili, lahko tudi dijaki opravljajo različna dela. Vendar pa je to odvisno od zahtev, pogojev, ki jih ima delodajalec. V večini primerov je razlika v oglasih le ta, da nekatera podjetja želi v svoje vrste zaposliti študente, saj so le-ti polnoletni. Prav tako nekateri delodajalci iščejo specifične osebe, ki se izobražujejo za določen poklic.  

Če boš med aktualnimi prostimi deli našel takšno, ki bo primerno zate, ti svetujemo, da se nanj prijaviš. Pri vsakem oglasu za delo se namreč nahaja gumb “Več informacij”. S klikom na ta gumb, se ti bodo prikazale podrobne informacije o delu ter navodila za prijavo na delo. Vendar ne pozabi, da moraš v vsakem primeru z delodajalcem vzpostaviti stik in se dogovoriti za delo. Pred pričetkom dela, pa moraš obvezno naročiti še napotnico (brez nje je namreč študentsko delo smatrano kot »delo na črno«). Sedaj pa nič več ne odlašaj in se prijavi še danes!

Ne spreglejte:

študentski servis Velenje,
študentski servis Slovenska Bistrica,
študentski servis Škofja Loka,
študentski servis Nova Gorica,
študentski servis Ajdovščina,
študentski servis Murska Sobota,
študentski servis Celje,
študentski servis Domžale.