Notranje oblikovanje prostorov je zelo pomembno, saj lahko vpliva na dobro ali celo slabo počutje človeka v določenem prostoru. Zagotovo ste se tudi vi že kdaj znašli v prostoru, kjer vaši občutki niso bili povezani z udobjem in srečo. Razlog za to pa najpogosteje tiči v notranjem oblikovanju prostorov.

V tokratnem članku smo za vas pripravili nekaj informacij povezanih z notranjim oblikovanjem prostorov. Vljudno vabljeni k nadaljnjemu branju.

Notranje oblikovanje prostorov

Notranje oblikovanje prostorov nudijo tudi v podjetju Studio List. Gre za podjetje, kjer se že 27 let ukvarjajo z načrtovanjem kakovostnih delovnih in bivalnih prostorov. Tekom vseh teh let so si pridobili ogromno izkušenj, kompetenc in izvedli že več kot 1000 projektov. V Sloveniji je to eno izmed vodilnih podjetij, ki ponuja lasten razvoj projektnih rešitev. Njihovo delo je kompleksno, kakovostno in hitro oziroma opravljeno v dogovorjenih rokih. Delo opravijo tudi v dogovorjenem finančnem okvirju tako da nimate skrbi z dodatnimi stroški. Njihovi notranji oblikovalci se ukvarjajo z načrtovanjem notranjih poslovnih ali bivalnih prostorov.

Studio List

Studio List

Ali ste vedeli, da ljudje preživimo okoli 85 % svojega časa v zaprtih prostorih? Znotraj tega časa pa okoli 35 % preživimo na delovnih mestih. To je zelo pomemben podatek, saj se šele tako zavemo, kako zelo važno je dobro počutje v poslovnih prostorih! Udobje, sproščenost in zadovoljstvo namreč lahko vplivajo na večjo učinkovitost in produktivnost med zaposlenimi kar do 20 %.

Preberite si tudi članek načrtovanje delovnega okolja!

Kot smo že omenili so v podjetju Studio List zaposleni tudi strokovnjaki, ki so specializirani za arhitekturno načrtovanje in reorganizacijo v bivalnih prostorih. V letu 2018 jim je uspelo arhitekturno načrtovati 223 bivalnih prostorov za posameznike in družinske člane. Pri tem so sodelovali s 5 investitorji.

Notranje_oblikovanje_prostorov

Vedite, da je kakovostno notranje oblikovanje izrednega pomena za življenje ljudi. Zadovoljstvo in sreča sta namreč resnično veliki dobrini, ki ju lahko ima človek. Za dobro samega sebe in ljudi okoli vas tudi vi premislite o tem, kako bi lahko z notranjim oblikovanjem prostorov vplivali na še boljše počutje!

Za kakršno koli pomoč in dodatne informacije so v podjetju Studio List dosegljivi na telefonski številki: +386 3 428 0980.