[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Talne ploščice v domačih prostorih in okolici

Talne ploščice so v pribljižno polovici prostorov v našem bivalnem prostoru nepogrešljive. Zaradi svojih prednosti, kot je večja odpornost na udarce in vodo, predstavlja keramika vodilno vlogo na tem področju. V članku vam pomo poskusili ponuditi čimved dobrih informacij, ki jih potrebujete za kvalitetno izbiro ploščic za različen tip prostorov. Pred odhodom v prodajalni salon si preglejte njihovo ponudbo na spletu in izločite ploščice, ki vas ne zanimajo, ter si označite ploščice, ki vas privlačijo, ter za katere smatrate, da pašejo v vaše stanovanje.

Talne ploščice in zunanja uporaba

Ploščice najdemo tudi v okolici našega doma. Največkrat zamenjajo tlakovce. So odporne na vremenjske pojave in preplastene s protizdrsnim slojem. Tako bo hoja z boso nogo ali čevlji popolnoma brez skrbi, da bi prišlo do zdrsa.

Talne ploščice za kuhinjo lajšajo čiščenje po vsakodnevni kuhi

Talne ploščice za kuhinjo so izredno praktične. V kolikor vam na njih kane olje, se polije omaka… Lahko ploščice hitro pobrišete z mokro krpo in odstranite vse madeže. Poleg talnih ploščic pa se v kuhinji uporabljajo tudi stenske ploščice. Velikokrat so ploščice za tla in steno popolnoma identične.

Talne ploščice imitacija lesa so ene izmed najbolje prodajanih imitacij

Če govorimo o najbolje prodajanih modelih ploščic, nikakor ne moremo izpustiti talne ploščice imitacija lesa. Na voljo so nam različne “vrste lesa”, kot je npr. hrast in ostala popularna “vrsta dreves” za urejanje doma. Tako boste lahko odlično kombinirali leseno pohištvo z lesenim izgledom ploščic.

Talne ploščice za garažo lahko uporabite tudi na steni

Ploščice se lahko prav tako uporabljajo v prostorih vaše garaže. Velikokrat se boste namreč z mokrim avtomobilom zapeljali pod sreho ali pa boste imeli zasnežein spodnji del avtomobila. Čiščenje mokrih in umazanih tleh bo tako preprosta naloga, ki jo boste opravili v nekaj minutah, ter tako poskrbeli za urejenost svojega prostora. Prav tako pa lahko iste ploščice uporabite tudi kot stenske ploščice, saj boste z odlaganjem stvari kaj kmalu umazali steno.

Talne ploščice imitacija kamna, kot odlična izbira za določene prostore

Talne ploščice imitacija kamna so na trgu zelo zanimiva. Velikkrat se jih uporablja prav v okolici vašega stanovanja. S pomočjo večjega kamna v bližini vaše hiše, pa boste poskrbeli za popolni videz.

Prepričani smo, da smo vam v članku uspeli ponudti dovolj informacij, ki jih potrebujete preden stopite v specializirano trgovino. Vrjamemo, da vam bodo prodajni svetovalci pomagali pri izbiri velikosti, barve in ostalih pomembnih stvari. Ne pozabite, da se vam ploščice splača kupiti v eni trgovini, saj si boste tako lahko izpogajali količinski popust in tako prišparali kar nekaj denarja.

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”68″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”talne ploščice” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://optimizacija-spletne-strani.org/wp-content/uploads/2018/07/talne-ploščice-300×231.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]