[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Ploščice imitacija marmorja

Ploščice imitacija marmorja so v primerjavi z kamnom odlična zamenjava. V tem članku bomo pregledali nekaj zanimivih podatkov o ploščicah imitacija marmorja, ki spadajo pod kategorijo notranje keramike, ki je proti utež zunanji keramiki. V nekaterih primerih pa lahko določen tip uporabimo tako kot notranjo keramiko, kot zunanjo keramiko. Tega je sicer na trgu zelo malo, ampak je vredno omembe!

Če pogledamo nekaj specifikacij ploščic imitacije marmorja. Cena se giblje okoli 26,23 € na kvadratni meter (brez DDV) in je odvisna od kvalitete in modela, ki si ga izberete. Ploščice so izjemno elegantne in največkrat vrhunskega dizajna. Takšne ploščice se lahko uporabljajo v različnih prostorih. Največkrat pa jih najdemo v kopalnici, kuhinji in toaletnih prostorih. Zelo atraktivne so predvesm v gostilah in poslovnih prostorih, kjer dajo urejen videz prostoru.

Ploščice imitacija marmorja so v beli barvi in imajo sive lise. Narejene so iz materijala porcelanogres in so dimenzije 800×1600. Debelina ploščic znaša 10 mm in spada v komercialno klaso. Po podatkih prodajalca z zalogo nimajo nikoli težav, predlagamo pa vam, da v primeru nakupa večjega števila ploščic o tem predhodno govorite s prodajalcem o želenem roku prevzema!

V kolikor imate kakršna koli dodatna vprašanja na to tematiko, vam predlagamo, da se obrnete na svetovalca preko telefonske številke 030 629 599 ali preko maila info@topkeramika.si.

Prepričani smo, da vam bodo lahko kvalitetno svetovali na področju ploščic imitacija marmorja in vseh ostalih ploščicas, za katere se zanimate.

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”105″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”Ploščice imitacija marmorja” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://optimizacija-spletne-strani.org/wp-content/uploads/2018/10/Ploščice-imitacija-marmorja-300×150.jpeg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]