[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Ploščice za kopalnico

Ploščice za kopalnico so ena izmed stvari, ki jim moramo pri prenovi oziroma gradnji našega stanovanja. Ploščice v kopalnici nam bodo ostala veliko let, zato je ključnega pomena, da izberemo tiste, ki so nam všeč in se jih ne bomo navečilali. V preteklih letih so bile zelo popularne ploščice za kopalnico z vzorci, v zadnjem času pa so pravi hit ploščice imitacija lesa in drugih naravnih materijalov, kot je naprimer marmor in ostale kamnine.

Keramiko pa ne bomo našli samo v kopalnici, ampak tudi v večini ostalih naših prostorov. Keramike se ne pojavlja v dnevnih sobah, otroškah sobah in spalnicah. Med tem, ko jo skoraj vedno zasledimo v toaleti in kopalnici, kjer se tla velikokrat zmočijo z vodo oz. je prostore potrebno velikokrat čistiti s čistili in vodo. Ploščice za kopalnico so tako odporne in primerne za vsakodnevno čiščenje tega prostora. Za razliko od parketa, ki bi se v nekaj mesecih oziroma letih napil in izgubil svoj sijaj. V kolikor na ploščice v kopalnici odložimo mokra oblačila in jih tam pustimo celo noč, se le te ne bodo napile. Vse kar je potrebno je zgolj to, da jih obrišemo z suho krpo, da je pademo ali si zmočimo nogavic :).

Šalo na stran. V kolikor vas zanima ugodna onudba znižanih izdelkov, vam priporočamo, da preverite ponudbo keramike outlet, kjer dobite artikle, ki jih v salonu ne bodo več prodajali za izjemno ugodno ceno.

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”58″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”ploščice za kopalnico” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://optimizacija-spletne-strani.org/wp-content/uploads/2018/07/ploščice-za-kopalnico-300×195.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]