Študentski servis Ajdovščina se nahaja na naslovu Župančičeva ulica 8a. Poslovalnica ima za vse dijake in študente odprta vrata ob ponedeljkih, sredah in petkih, in sicer med 9. in 15. uro. Obišči jih tudi ti! Lahko pa jih pokličeš na telefonsko številko 05 364 30 30 in tako boš izvedel informacije iz prve roke. Prav tako ti sporočamo, da so zaposleni iz Študentski servis Ajdovščina izjemno hitro odzivni tudi na elektronski pošti ajdovscina@mjob.si. Prijazno in strokovno podkovano osebje ti bo z veseljem pomagalo pri iskanju primerne študentske zaposlitve.

Študentski servis Ajdovščina

Če si torej študent ali dijak iz Ajdovščine in bi želel poiskati študentsko delo, ti svetujemo, da najprej obiščeš Študentski servis Ajdovščina ali pa klikneš na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku se boš namreč znašel na spletni strani podjetja Mjob. Tako lahko na enem mestu opraviš hiter in učinkovit pregled aktualnih prostih študentskih del. Tako lahko sam določiš posamezne parametre za delo, kot so regija, vrsta dela, urna postavka in še nekatere ter izbereš delo, ki ti najbolj ustreza. 

Kaj je omogoča aplikacija Mjob?

Mi ti vsekakor svetujemo, da se čimprej brezplačno registriraš na Moj Mjob. To je namreč spletna aplikacija študentskega servisa Ajdovščina, ki ti omogoča 24-urno storitev čisto vse dni v letu. Ta spletna aplikacija omogoča naslednje:

 • dnevno pregledovanje prostih del z vsemi podatki delodajalca,
 • oblikovanje lastnega profila z izpolnitvijo obrazca “Delo zame”,
 • pregled in iskanje prostih del, ki ustrezajo tvojim pričakovanjem in izkušnjam (to je omogočeno z določitvijo posameznih parametrov),
 • naročanje napotnic (te so lahko enkratne ali stalne),
 • stalni pregled zaslužkov,
 • spremljanje dohodnine,
 • koriščenje ugodnosti in seveda še veliko več…

Namestitev aplikacije na pametni telefon

Naj še enkrat poudarimo, da je članstvo pri Mjob-u popolnoma brezplačno! V študentski servis Ajdovščina pa se lahko vpišeš kar iz domače postelje. Ja, prav si prebral! Vse kar moraš narediti je, da vzameš v roke računalnik ali mobilni telefon in se registriraš na spletni strani Mjob.  Na voljo boš imel enostaven pregled prostih del v omenjeni spletni aplikaciji, če želiš, boš prejemal e-mail in SMS obvestila o prostih delih, ki te zanimajo, e-mail in SMS-obvestila o tvojih zaslužkih, kadarkoli boš lahko dostopal do spletne aplikacije Mjob, kjer boš lahko uredil vso birokracijo, pregledal svoje zaslužke, naročal napotnico, pridobil mCertifikat, potrdilo o delovnih izkušnjah, dohodninsko in karierno svetovanje ter še veliko več koristnih nasvetov (npr. o dohodnini, razvoju kariere, iskanju službe) in drugo. 

Vedi, da je študentsko delo zares odlična priložnost za nabiranje novih delovnih izkušenj in spoznavanje okolja pravih služb — poleg tega pa še zaslužiš in spoznaš nove ljudi. Prepričani smo, da bodo prvi koraki v svet služb s Študentski servis Ajdovščina prav gotovo dosti lažji. Ponujajo namreč: 

 • prvovrstne zaposlitvene priložnosti,
 • pestro ponudbo prostih delovnih mest po vsej Sloveniji,
 • omogočajo pridobivanje izkušenj v uspešnih domačih in tujih podjetjih,
 • svetujejo, kako uspešno poiskati zaposlitev,
 • če nisi najbolj prepričan v to, kaj si želiš, ti z veseljem pomagajo pri iskanju,
 • spremljajo tvojo kariero in poskrbijo za pravo karierno pot ter
 • ti pomagajo poiskati delodajalca, ki ti najbolj ustreza. 

 

Ne odlašaj in že sedaj skoči na spletno stran Mjob (klikni na zgornji odebeljeni napis!) ter si oglej aktualna prosta delovna mesta v Ajdovščini. Za več informacij o posameznem delu klikni na napis »več informacij«. Tako se ti bodo v naslednjem zavihku prikazale zanimive, osnovne informacije o določenem delodajalcu. Vedi, da se boš preko omenjenega dela ogromno naučil, si pridobil nove izkušnje, zagotovo pa boš spoznal tudi nove prijatelje, morda celo sodelavce za daljši čas. 

…in ne pozabi: »Delo krepi človeka!«

Ne spreglejte:

študentski servis Velenje,
študentski servis Slovenska Bistrica,
študentski servis Škofja Loka,
študentski servis Nova Gorica,
študentski servis Murska Sobota.