Študentski servis Kočevje se nahaja na Trgu zbora odposlancev 10. Dosegljivi so na telefonski številki 031 368 993 in preko elektronske pošte kocevje@mjob.si. Trenutno so njihova vrata zaprta, lahko pa jih pokličeš na dano telefonsko številko ali pa jim napišeš sporočilo na zapisani elektronski naslov. Odgovorili ti bodo v najkrajšem možnem času.

Na spletni strani podjetja Mjob se nahajajo ponudbe prosih študentskih del (tudi v Kočevju). Najpogosteje  podjetja v Kočevju objavijo razpis za prosto delovno mesto prodajalca v trgovini, konstruktorja, viličarista, vratarja, natakarja, delavca v kuhinji na Študentskem servisu Kočevje   Dejstvo je, da določena dela zahtevajo izobrazbo, nekatera pa lahko opravljajo dijaki in študenti (ne glede na profil). Če tudi ti iščeš prosto študentsko delo, ti svetujemo, da klikneš na odebeljeni napis Študentski servis Kočevje. Na spletni strani boš najlažje in najhitreje dostopal do aktualnih prostih delovnih mest, ki so jih razpisala podjetja.

Poišči svoj job!

Študentsko delo je vsekakor odlična odskočna deska, kjer boš pridobil veliko novega znanja, izkušenj in prakse. Poleg tega pa boš prav gotovo spoznal tudi nove prijatelje. Študentsko delo predstavlja odličen vir zaslužka. Prepričani smo, da bo tudi tebi prineslo novo izkušnjo in te usmerilo na karierni poti. Če še nisi opravljal tovrstnega dela, se nič ne obremenjuj. Zaposleni v Študentski servis Kočevje te bodo z veseljem usmerjali pri iskanju in izbiri primernega dela. 

Si vedel, da lahko študentsko delo opravlja vsak državljan Republike Slovenije, ki je že dopolnil starost 15 let in ima v Sloveniji aktiven status dijaka ali študenta? Prav tako pa lahko tovrstno delo opravljajo tudi tisti, ki so vpisani na šolanje v tujini. Ne smemo pozabiti, da lahko študentsko delo opravljajo tudi tuji državljani, ki so starejši od 15 let in se šolajo v Sloveniji.

Vloga študentskega servisa

Študentski servis Kočevje je kot nekakšen posrednik med delodajalcem in dijakom oz. študentom, pri katerem lahko spremljaš ponudbo aktualnih oziroma trenutno objavljenih študentskih del. Preko servisa pa vsekakor lahko dobiš še kontaktne podatke za prijavo na delo ter naročiš napotnico. Verjetno veš, da je Študentski servis Kočevje tudi vmesni člen pri izplačevanju študentskega dela, saj na servis delodajalci na podlagi izdanih napotnic posredujejo obračune za izplačilo in zaposleni na servisu poskrbijo za to, da se denar za opravljeno delo znajde na tvojem bančnem računu. Napotnica je namreč pravna podlaga, da lahko delo opravljaš prek študentskega servisa in zato jo je potrebno naročiti pred začetkom dela. Izredno pomembno je, da napotnico naročiš pravočasno, saj si v nasprotnem primeru v prekršku (opravljaš delo »na črno«).

Naj še poudarimo, da lahko tudi dijaki opravljajo nekatera študentska dela. Na spletni strani mjob.si imajo namreč objavljene tudi oglase in za vsako delo posebej so navedeni pogoji za prijavo na delovno mesto. Vsak oglas torej vsebuje tudi podatek ali gre za delo, ki je primerno za študente ali tudi za dijake. Tako lahko slednji opravljajo različna dela. V večini primerov, je razlika v oglasih le, ali podjetja želijo polnoletne kandidate ali ne.

Sedaj pa nič več ne odlašaj in že sedaj klikni na zgoraj odebeljeni napis Študentski servis Kočevje. Na njihovi spletni strani si torej oglej prosta dela in se prijavi že danes. Svetujemo ti tudi, da si na svoj telefon naložiš aplikacijo Moj Mjob. Tako boš lahko vsak dan – hitro in enostavno preko telefona opravil pregled prostih del prejemal elektronska in SMS obvestila o prostih delih, naročil napotnico, pregledal svoje zaslužke, nastavil obveščanje za zanimive oglase, si uredil osebni profil in še veliko več. 

Včlani se v omenjeni študentski servis popolnoma brezplačno! Ob vpisu pa boš prejel še praktično darilo, ki ga boš prav gotovo pametno izkoristil! 

Ne spreglejte:

študentski servis Velenje,
študentski servis Slovenska Bistrica,
študentski servis Škofja Loka,
študentski servis Nova Gorica,
študentski servis Ajdovščina,
študentski servis Murska Sobota,
študentski servis Celje,
študentski servis Domžale,
študentski servis Kranj.