[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Ploščice imitacija lesa so v porastu

Ploščice imitacija lesa so v zadnjih letih zelo zanimive za vse več vrst kupcev. Prav vsi si namreč želimo svoj dom imeti lep in urejen. Veliko ljudi pa ima rada naraven pridih v njihovem stanovanju. Zanimivo bi bilo pogledati kakšno statistiko med številom kupcev, ki ploščice imitacijo lesa uporabijo v hiši in tistimi, ki jih imajo v svojem stanovanju.

Ploščice imitacija lesa lahko najdete v različnihbarvnih oddtenkih glede na različne vrste lesa. Največje povpraševanje je prav po hrastu, ki je izredno privlačna barva za uporabo v kopalnici in toaletnih prostorih. Prav tako pa se za izbiro takšnih ploščic odločajo gostinci v svojih lokalih in restavracijah. Prav toaletni prostori so tisti, ki o gostilni ali restavraciji povedo veliko. Urejeni lepi in privlačni toaletni prostoru lahko naredijo velik vpliv na vašega obiskovalca. Prav zato je lahko velikokrat izbira ploščic imitacija lesa prava izbira pri prenovi vaših prostorov.

Ploščice imiticaija lesa se v večini prodajajo izklučno kot notranje ploščice. Zunanjih ploščic v takšni izvedbi praktično ne bomo našli. Lahko pa med zunanjimi ploščicami izbiramo med ponudbo drugačnih barvnih oddtenkov in vzorcev kakor pri notranjih ploščicah.

Ploščice imitacija lesa lahko tako največkrat najdete v kopalniških prostorih, toaleti in hodnikih. Manjkrat pa se se pojavljajo v prostorih, kot je kuhinja in kleteh. Preverite ugodno ponudbo ploščic na oddelku keramika outlet in si tako priskrbite maksimalne popuste pri vašem nakupovanju in opramlanju novega življenskega prostora.

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”49″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”ploščice imitacija lesa” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://optimizacija-spletne-strani.org/wp-content/uploads/2018/07/ploščice-imitacija-lesa-1-284×300.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]