Študentski servis Celje najdeš na Levstikovi ulici 5. Če torej iščeš študentsko delo, potem ti svetujemo, da obiščeš Študentski servis Celje. Ekipa zaposlenih ti bo z veseljem pomagala pri tem, da poiščeš primerno študentsko delo v najkrajšem možnem času. Najverjetneje veš, da s študentskim delom pridobivaš bogate izkušnje?! Prav tako pa ti tovrstno opravljanje dela lahko prinese tudi nova poznanstva in prijateljstva. Mi ti zato vsekakor svetujemo, da spremljaš pestro ponudbo prostih del. 

V nadaljevanju tokratnega članka bomo predstavili še več informacij o Študentskem servisu Celje, prostih delih, pridobitvi napotnice idr. Če želiš izvedeti več informacij o tem, te prijazno vabimo, da nadaljuješ z branjem. 

Najprej naj omenimo, da so podjetje Mjob ustanovili leta 2005. Od takrat pa do danes so po celotni Sloveniji razširjeni različni študentski servisi, med njimi je tudi študentski servis Celje. Ekipa je hitro odzivna in pripravljena pomagati. Mi ti vsekakor svetujemo, da se pridružiš Mjob-u in postaneš njihov član. Ponujajo ti namreč prvovrstne zaposlitvene priložnosti, pestro ponudbo prostih delovnih mest po vsej Sloveniji, omogočajo ti pridobivanje izkušenj v uspešnih domačih in tujih podjetjih, nudijo tu pomoč pri iskanju delodajalca, ki ustreza tvojim zahtevam, svetujejo, kako uspešno poiskati najboljšo možno zaposlitev po svojih kriteriji ter spremljajo tvojo kariero in poskrbijo za pravo karierno pot. 

Ugodnosti članstva v Mjobu

Članstvo v Mjob-u je brezplačno in ti bo prineslo številne ugodnosti. Slednje ti predstavljamo v nadaljevanju:

– vpišeš se lahko celo iz domače postelje, 

– e-mail in SMS obvestila o prostih delih, ki te zanimajo,

– e-mail in SMS-obvestila o tvojih zaslužkih,

– izredno enostaven in hiter pregled prostih del na spletni strani ali mobilni aplikaciji Mjob,

– dostop do spletne aplikacije Mjob, kjer lahko kadarkoli urediš vso birokracijo, pregleduješ svoje zaslužke ter tudi napotnice za delo, 

– dohodninsko svetovanje, 

– mCertifikat, potrdilo o delovnih izkušnjah,

– karierno svetovanje,

– raznolike popuste in vsakodnevne ugodnosti,

– zalaganje zaslužkov in 

– ostale koristne nasvete, ki so povezani s študentskim delom (razvoj kariere, dohodnina, iskanje službe).  

Še vedno nisi prepričan, ali bi se vpisal na Mjob?

Naj ti na kratko predstavimo še nekaj splošnih podatkov o podjetju. Gre namreč za mlado in dinamično podjetje oziroma študentski servis, kjer z zagotavljanjem kakovostnih storitev na trgu študentskega dela poskrbijo za dobrobit svojih članov in tudi poslovnih partnerjev. Na voljo imajo široko mrežo poslovalnic, ki se nahajajo na različnih lokacijah po Sloveniji. Prav tako nenehno širijo svojo ponudbo in sledijo osnovnemu poslanstvu kvalitetnega dela z mladimi. Slednji se na svoji študijski poti srečujejo s prvimi oblikami zaposlitve. 

Poudariti moramo, da si bodo v bodoče prizadevali delati še bolje, še več, še bolj hitro in kvalitetno. Sledili bodo tudi viziji – postati najboljši servis za študente kot tudi za podjetja, ki na trgu posredujejo občasna in začasna dela. Mi med najbolj pomembne prednosti tega podjetja vsekakor uvrščamo njihovo dolgoletno tradicijo in izkušnje s področja posredovanja dela in zaposlitve. Poleg tega ponujajo tudi najboljšo pokritost slovenskega prostora s poslovalnicami študentskega servisa med vsemi servisi. Vedi, da poslujejo tako z navadnimi, kot tudi s stalnimi napotnicami. Slednje veljajo za celo šolsko leto oziroma do poteka statusa dijaka ali študenta. Obenem zagotavljajo še popolno kadrovsko storitev. Imajo tudi svojo mobilno aplikacijo Mjob, ki ti omogoča 24-urno storitev vse dni v letu. Do nje lahko vstopaš kar s svojo telefonsko številko. Spletna aplikacija Mjob ti namreč omogoča: dnevno pregledovanje prostih del z vsemi podatki delodajalca, oblikovanje lastnega profila z izpolnitvijo obrazca “Mjob4You”, pregled in iskanje prostih del, ki ustrezajo tvojim pričakovanjem in izkušnjam, pregled tvojih dosedanjih zaslužkov in še veliko drugega. Ne odlašaj in se včlani v Študentski servis Celje ter si naloži mobilno aplikacijo že danes! Ne bo ti žal. 

Ne spreglejte:

študentski servis Velenje,
študentski servis Slovenska Bistrica,
študentski servis Škofja Loka,
študentski servis Nova Gorica,
študentski servis Ajdovščina,
študentski servis Murska Sobota.