Kopalniške ploščice lahko odlično popestrijo vaš kopalniški prostor. Poleg tega bodo poskrbele tudi za zaščito kopalniških sten. Že več desetletij veljajo ploščice za najbolj priljubljen material, ki ga polagamo v kopalnicah, kuhinjah, shrambah in še drugje.

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo podrobneje predstavili informacije o kopalniških ploščicah. Osredotočili se bomo predvsem na prednosti in vzdrževanje. Vabimo vas, da nadaljujete z branjem.

Kopalniške ploščice

Ena izmed glavnih prednosti kopalniških ploščic, ki smo jo omenili že zgoraj, je zaščita sten. Ploščica namreč omogoča varovanje stene pred nezaželeno vlago, umazanijo in vodo. To pomeni, da se keramika ponaša z izredno veliko obstojnostjo.

V podjetju Top keramika so za vas pripravili veliko ponudbo keramičnih ploščic, ki si jo lahko ogledate v njihovi spletni trgovini ali pa v fizični obliki, in sicer v njihovi poslovalnici v Ljubljani. Čisto vse ploščice, ki jih ponujajo v omenjenem podjetju, imajo visoko kakovost. Sestavljene so namreč iz porcelanogresa ali granitogresa. Takšna sestava jim omogoča trdnost, robustnost in odpornost proti različnim poškodbam ali obrabi. Obenem preprečujejo tudi vpijanje madežev ali vode.

Kopalniške ploščice

Poleg tega imajo v ponudbi tudi ploščice, ki imajo visok sijaj ali pa so mat. Slednje so v zadnjem času izredno popularne, saj resnično očarajo s svojim videzom.

Dosegljive so v zelo širokem cenovnem razponu. To pomeni, da lahko tudi tisti z malce višjim ali nižjim finančnim stanjem najdete nekaj za svoj okus in vaša denarnica ne bo preveč trpela. Na voljo imajo tudi keramiko outlet. Gre za tiste ploščice, ki jih lahko kupite po znižanih in posledično ugodnih cenah. V akcijski  ponudbi so ves čas dosegljivi različni modeli, barve in velikosti zunanje ali notranje keramike. Ta outlet poteka brez posrednikov in posledično se vi izognete dodatnim stroškom. Še danes si poglejte ponudbo poceni keramike in izkusite najboljše razmerje med kakovostjo in ceno!

Različni dizajni, modeli ali velikost ploščic bodo poskrbeli, da bo vsaka kopalnica ali drug prostor postal prijetno bivalno okolje. V ponudbi imajo ploščice imitacija marmorja, lesa, različnih tkanin in drugo.

Kopalniške ploščice, ki so namenjene za polaganje kopalniških prostorov, delimo na talne ploščice in stenske ploščice. Slednje so v prvi vrsti namenjene le za oblogo sten, med tem ko lahko talne uporabljamo tudi kot ali namesto stenskih. Okvirna debelina stenskih ploščic je približno osem milimetrov.

Na tem mestu vas moramo tudi obvestiti, da lahko pokličete v podjetje Top keramika, in sicer na telefonsko številko: 030 629 599. Prijazni prodajalci vam bodo z individualno obravnavo poskušali pomagati pri uresničevanju vaših želja in pričakovanj. So tudi specialisti za izbor pravih kombinacij stenskih in talnih ploščic skladno z ostalimi barvami oziroma predmeti v prostoru.

V ponudbi notranje keramike imajo poleg kopalniških ploščic tudi ploščice za oblogo dnevnih prostorov, predsob, stopnic in drugih prostorov. Zunanja keramika pa ponuja ploščice za balkone, stopnice, terase, za oblaganje okolice bazenov in še druge zunanje predele. Gre namreč za izjemno odporne ploščice, ki ne vpijajo niti vode ali ostalih trdovratnih madežev. Gre za protizdrsno keramiko kar pomeni, da je precej bolj varna kot ostale obloge za tla.

Kopalniške ploščice so izredno enostavne za vzdrževanje. Z uporabo krpe in nežnega čistila (odsvetujemo jedka čistila) boste enostavno in hitro očistili keramiko. Za čiščenje zunanje keramike pa vam svetujemo, da uporabite tudi ščetko za tla. Slednja bo namreč še bolj temeljito očistila površino ploščic. Opozarjamo vas, da uporaba močnih čistil lahko povzroči odstopanje fug ali uniči površino ploščic.

Življenjska doba dobro položenih keramičnih ploščic je lahko zelo dolga. Z rednim vzdrževanjem ali čiščenjem pa lahko to dobo še podaljšate. Videz ploščic je lahko tudi po nekaj desetletjih skorajda nespremenjen in edinstven.

Očarajte sebe, svoje bližnje ali prijatelje z dovršenim videzom keramičnih ploščic iz podjetja Top keramika!