Študentski servis Škofja Loka je posrednik med dijakom ali študentom in delodajalcem. Prav tako študentski servis Škofja Loka ponuja izredno širok izbor prostih del, med katerimi prav gotovo tudi ti lahko najdeš primerno delo za tvoje želje. Trenutno Študentski servis Škofja Loka razpisuje naslednja prosta dela: dostavljalec pošiljk, pismonoša, delavec v oddelku konstrukcija orodjarne in še druga. 

Študentsko delo ponuja veliko priložnosti

Najverjetneje se dobro zavedaš, da je študentsko delo odlična priložnost za nabiranje novih delovnih izkušenj in spoznavanje okolja pravih služb. Prav tako pa še zaslužiš in spoznaš nove ljudi. To pa še ni vse, spoznaš namreč lahko tudi nove prijatelje in pridobiš veliko novega znanja. S študentski servis Škofja Loka je študentska zaposlitev dosti lažja, ponujajo namreč prvovrstne zaposlitvene priložnosti, pripravili so pestro ponudbo prostih delovnih mest po vsej Sloveniji, omogočajo ti pridobivanje izkušenj v uspešnih domačih in tujih podjetjih, pomagajo poiskati delodajalca, ki ti najbolj ustreza, svetujejo, kako uspešno poiskati zaposlitev, spremljajo tvojo kariero in poskrbijo za pravo karierno pot.

Izkoristi ugodnosti študentskega servisa Mjob

Če se odločiš in postaneš član študentskega servisa Mjob, ti sporočamo, da je članstvo popolnoma brezplačno! S članstvom pa boš pridobil cel »kup« ugodnosti: 

– enostaven pregled na spletni strani ali mobilni aplikaciji Mjob,

e-mail in SMS obvestila o prostih delih, ki te zanimajo,

– e-mail in SMS-obvestila o tvojih zaslužkih,

– dostop do spletne aplikacije Mjob, kjer lahko urediš vso birokracijo, pregleduješ svoje zaslužke in naročaš napotnice za delo,

– posredovali ti bodo koristne nasvete (o dohodnini, razvoju kariere, iskanju službe),

– zalagali zaslužke, 

– pridobil boš mCertifikat, potrdilo o delovnih izkušnjah,

– nudijo dohodninsko svetovanje,

– karierno svetovanje in še

– ostale koristne ugodnosti! 

Ne odlašaj in se včlani že danes! Prav tako si na svoj mobilni telefon naloži tudi Moj Mjob aplikacijo. To je  personalizirana spletna aplikacija študentskega servisa, ki ti omogoča 24-urno storitev vse dni v letu. Do nje lahko vstopaš kar s svojo telefonsko številko. Spletna aplikacija Mjob ti omogoča še:

– vsakodnevno pregledovanje prostih del z vsemi podatki delodajalca,

– oblikovanje lastnega profila z izpolnitvijo obrazca “Mjob4You”,

– naročanje napotnic, pregled zaslužkov, spremljanje dohodnine,

– koriščenje številnih (dnevnih) ugodnosti,

– pregled in iskanje prostih del, ki ustrezajo tvojim pričakovanjem in izkušnjam

– in seveda še veliko več. 

Če pa si morda že našel primerno delo, ki ga želiš opravljati, opravil razgovor in bil izbran, potem najverjetneje potrebuješ le še napotnico. To je pravna podlaga, da lahko delo opravljaš prek študentskega servisa in zato jo je potrebno naročiti pred začetkom dela. Izredno pomembno je, da napotnico naročiš pravočasno, sicer si v prekršku zaradi opravljanja dela ”na črno”. V primeru inšpekcijskega pregleda, v tem primeru kazen dobi tako podjetje kot tudi študent. Ne pozabi, da je napotnico potrebno naročiti tudi v primeru, da delo pričneš z uvajanjem! Po naročilu napotnice, ki ga lahko opraviš tudi preko spletne aplikacije Mjob, je tvoja napotnica takoj vidna na spletni strani ali mobilni aplikaciji. Kadarkoli si jo lahko preneseš v PDF obliki in jo imaš tako ves čas pri roki. Tvoja napotnica je takoj vidna tudi v e-poslovalnici tvojega delodajalca (v primeru, da podjetje še ne posluje elektronsko, pa jim natisnjeno napotnico na sedež podjetja pošljejo preko pošte). V kolikor napotnice ne potrebuješ, potem moraš to čimprej sporočiti na e-mail: info@mjob.si. Ne pozabi napisati svojega imena in priimka ter podjetje, v katerem si delo opravljal. Vsekakor pa je priporočljivo, da zraven pripišeš še razlog, čemu  želiš napotnico preklicati. Naj še omenimo, da število napotnic ni omejeno. V primeru, da v sklopu enega podjetja opravljaš različna dela, delodajalci pogosto želijo napotnico za vsako delo posebej. V kolikor pa delo opravljaš pri različnih podjetjih, pa tudi to ni ovira.

Za še več informacij pa klikni na Študentski servis Škofja Loka

Preberite tudi:
študentski servis Velenje,
študentski servis Slovenska Bistrica.