[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Rabljena vozila v Sloveniji, Nemčiji, Ljubljani in Celju

Ste pred nakupom rabljenega vozila in iščete nekaj nasvetov, ki jih lahko uporabite pri nakupu? Pri nakupu novih vozil je spet v porastu izbira bencinskega goriva. Čeprav je strošek goriva nekoliko večji, pa imajo tudi rabljena izbira na bencinski pogon kar nekaj prednosti. Ena izmed njih je vsekakor izključitev določenih delov, ki lahko na avtomobil privede do okvare. Na strarejših rabljenih vozilih tako velikokrat pride do okbvare turbine.

Večji stroški so prav tako pri opravljanju velikega servisa, kjer je potrebno zamenjati kar nekaj delov več, kakor pri dizelksi različici. Vsekakor je potrebno prešteti število kilometrov, ki jih letno opravimo z avtomobilom. V koliko se dnevno vozite v oddaljene kraje v službo ali službeno veliko potujete po Sloveniji in ostalih deželah, je vsekakor smiselna uporaba dizla. Predlagamo vam, da se pri izbiri rabljenega vozila pogovorite tudi s prodajalnim svetovalcem, ki vam bo s svojimi izkušnjami znal najbolje svetovati.

Rabljena vozila Ljubljana

Rabljena vozila Ljubljana vam ponujajo največjo izbiro rabljenih vozil v Sloveniji. V kolokor živite v Ljubljani in njeni okoli pa vam predlagamo, da se na ogled vozil odpravite tudi v Celje, kjer izbira prav tako dovolj široka za potešitev vaših želja.

Avtohiša rabljena vozila

Avtohiše rabljena vozila prodajajo v vedno večjem številu. Povsem logična poteza, saj trg rabljenih vozil v Evropi predstalja skoraj 50% zaslužka v avtohišah in prodajalci rabljenih vozil. V zadnjem času je izredno popularen uvoz dizelskih vozil iz Nemčije, saj so pred kratkim uvedli zakon, kjer umejujeo uporabo dizelskih avtomobilov v mestih. V Sloveniji tako velikih mest, kot jih ima Nemčija ni, zato sprijem takšnega zakona ni pričakova.

Rabljena vozila Celje

Rabljena vozila Celje si lahko ogledate v bližini velikega nakupovalnega centra v središči celja. Poleg novih avtomobilov si boste lahko ogledali več kot 50 rabljeniv vozil različnega cenovnega razreda, znamk in modelov. Vsekakor pa vam bodo rabljena vozila Celje lahko ponudlia ene izmed najboljših garancijskih pogojev. Za skoraj vse rabljena vozila vam namreč ponujajo 12 mesčeno garancijo v primeru krkšnihkoli skritin napak.

Pred okupom rabljenega vozila pa vozilo tudi preverijo s pomočjo moderne elektronike po 103. točkah kontrole. Tako boste prepričani, da je z rabljenim vozilom vse v najlepšem redu. Prav tako boste lahko izbirali med vozili Slovneskega porekla in uvoženimi vozili iz tujini. Skrb, da so uvožena vozila slabši nakup, saj jih pred uvozom dodatno preverijo in izberejo zgolj tiste, s katerimi so zadoboljni.

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”” style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”rabljena vozila” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]