Študentski servis Kamnik zaenkrat nima svoje fizične poslovalnice, ampak deluje preko spletne strani Mjob. Tako lahko na enem mestu vsakdan opraviš pregled aktualnih prostih študentskih del za študentski servis Kamnik. Trenutno so razpisana naslednja dela: delo v kuhinji, strežbi, trgovini, proizvodnji, fizična dela, animacija, delo za spletno trgovino, v poslovalnicah, pri montaži, dostava (pismonoša), sprejemanje pošiljk, pomoč v trgovini, razvoz, delo v kuhinji, elektrotehnična dela in še nekatera druga. 

Če si iz Kamnika in te zanima katero izmed razpisanih prosih del, ti svetujemo, da pokličeš v študentski servis Kamnik oziroma v podjetje Mjob. Z veseljem bodo odgovorili na tvoja vprašanja, ti pomagali in te vsekakor pravilno usmerili. 

Zakaj študentsko delo?

Prav gotovo dobro veš, kako veliko je vredno študentsko delo, ki ga lahko opravljaš v času študija. Tovrstno delo namreč mladim prinese obilo izkušenj, prakse in znanja, pa tudi prvi zaslužen denar. Preko študentskega dela pa zagotovo pridobiš tudi nekatere nove prijatelje ali pa (morda bodoče) sodelavce. Spoznaš tudi prednosti in pomanjkljivosti podjetja, delodajalca, obenem pa spoznaš tudi svoje cilje, želje in pričakovanja. Študentsko delo je torej zares odlična priložnost za pridobivanje delovnih izkušenj, spoznavanje novih ljudi ter vir zaslužka tekom študija. Vsako študentsko delo prinese novo izkušnjo ter usmeritev na karierni poti. Če tovrstnega dela še nisi opravljal, se ne obremenjuj. Saj veš kako pravijo – vse je enkrat prvič. Če se ti torej porajajo morebitna vprašanja, potem pokliči študentski servis Kamnik (051 374 411) in z veseljem ti bodo pomagali! Kontaktiraš pa jih lahko tudi preko elektronske pošte: info@mjob.si

Kdo lahko opravlja študentsko delo?

Študentsko delo lahko opravlja vsak državljan Republike Slovenije, ki je že dopolnil starost 15 let in ima v Sloveniji aktiven status dijaka ali študenta ali pa je vpisan na šolanje v tujini. Opravljajo pa ga lahko tudi tuji državljani, ki so starejši od 15 let in se šolajo v Sloveniji. Tudi dijaki lahko opravljajo takšno delo. Tako dijaška kot študentska dela so opredeljena v kategorijo občasnih ter začasnih del. Na spletni so objavljeni oglasi za vsako delo posebej. Zraven je naveden pogoj za prijavo na delo. Vsak oglas vsebuje tudi podatek ali gre za delo, ki je primerno za študente ali tudi za dijake. Slednji torej lahko opravljajo različna dela, odvisno je le od delodajalcev, kakšne pogoje so podali za prijavo na posamezen oglas. V večini primerov, je razlika v oglasih le ta, da nekatera podjetja želijo polnoletne kandidate ali pa iščejo študente specifične smeri izobraževanja.

Če iščeš največjo ponudbo študentskih del v Sloveniji, potem pokukaj na spletno stran Mjob. To lahko storiš tako, da klikneš na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku boš lahko brskal med aktualnimi prostimi deli, ki so na voljo v Kamniku in tudi v drugih krajih po Sloveniji. 

Študentski servis Kamnik

Nazadnje naj te na kratko še pozovemo, da se čimprej včlaniš v Mjob. To podjetje oziroma študentski servis Kamnik se namreč lahko pohvali s številnimi prednostmi, med katerimi so: dolgoletna tradicija in izkušnje s področja posredovanja dela in zaposlitve, strokovno podkovan in predvsem prijazen kader, ki študentom, dijakom in drugim vedno priskoči na pomoč. Poleg tega so vedno pripravljeni pomagati tudi pri iskanju začasnega ali občasnega dela, svetovati in se pogovarjati o študentskem delu. Dijake in študente obveščajo o prostih delih kar preko SMS sporočil ali pa po elektronski pošti. Po novem pa je na voljo še en način za obveščanje o prostih delih, in sicer spletna aplikacija Moj Mjob. Pri njih poslujejo z navadnimi in tudi stalnimi napotnicami, ki veljajo celo šolsko leto oziroma do poteka statusa. Poslujejo tudi preko interneta – njihova e-poslovalnica je namreč odprta 24 ur dnevno. V njej je mogoče naročati napotnice, urejati elektronske račune in drugo. 

Ne spreglejte:

študentski servis Velenje,
študentski servis Slovenska Bistrica,
študentski servis Škofja Loka,
študentski servis Nova Gorica,
študentski servis Ajdovščina,
študentski servis Murska Sobota,
študentski servis Celje,
študentski servis Domžale,
študentski servis Kranj,
študentski servis Kočevje.