[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Življenje med življenji

Življenje med življenji je poseben postopek, s pomočjo katerega boste vstopili v vaše življenje meed življenji. Tako boste pogledali svoje spomine in izkupnje iz vaše preteklosti. Tako boste vstopili v posebno duhovno kraljestvo, v katerega se boste z veseljem vračali. Terapevti vam obljubljajo da med in po sami seansi ne boste doživeli bolečin ali kakršnih koli travm.

V nadaljvanju članka vam bomo predstavili ključne stvari, ki jih boste s tem postopkom dosegli. Pregledali bomo kakšen je namen življenja med življenji, koristi, ki jih le ta prinese, kakšna so pričakovanja udeležencev in kako se na to pripraviti. Na koncu članka pa vam bomo posredovali tudi kontakt za vse dodatne informacije, ki jih boste potrebovali v kolikor bo po koncu članka ostalo kakšno vprašanje na katerega niste dobili odgovora.

Namen življenja med življenji

Namen terapije življenja med življenji je idoživetje izkušnje miru, ljubezni in radosti vašega duhovnega sveta. To v strokovnem izrazu terapevti imenujejo Dom. S tem boste imeli možnost doumetja da vaš duhovni jaz nikoli ne umre. Prav tako pa boste razumeli vaš položaj v vesolju, vaš namen…

Koristi življenja med življenji

Ljudje se za to terapijo odločijo zaradi različnih koristi. Glavni namen te terapije je razumevanje vašega jaza, namena življenja in usode duše. Tako boste imeli večje in boljše razumevanje različnih izzivov v vašem življenju. Prav tako boste prepoznali povezave med različnimi ljudmi, ki so v vašem življenju. Ponovno se boste srečali z dušo in se skupaj z njo rekarnirali. Vaš strah pred smrtjo se bo zmanjšal ali izginil s pomočjo opazovanja nadaljevanja svojega življenja. Prav tako pa se boste naučili bolj pomirjeno živeti sami s seboj.

Obstajajo neomejene možnosti in viri za notranja odkritja in vsaka oseba bo našla odgovore, ki jih išče v določeni življenjski situaciji.

Kaj pričakovati in kako poteka življenje med življenji?

Za življenje med življenji je predpogoj vsaj ena seansa regresije v prejšnja življenja. Najbolje pa je, da opravite vsaj dvse seansi! S tem boste dobili zahtevano raven hipnoze, ki je ključnega pomena za dostopanje do spominov in izkušenj iz vaše preteklosti.

Sama seansa traja okoli 4-6 ur. Predlagamo vam, da se je lotite s pomočjo izkušenega terapevta, ki ima dobre reference iz tega področja. V Sloveniji je takšnjih izjemno mali. Terapije na tem področju kvalitetno opravljajo v podjetju, katero povezavo smo vam posredovali v začetku članka.

Med samim postopkom življenja med življenji boste ležali na udobni blazini, ki bo popolnoma podpirala težo vašega telesa. S pomočjo odeje pa bomo poskrbeli za toploto in udobje, saj se velikokrat zgodi, da telesna temperatura udeleženca pade.

Terapevt bo med samo terapijo na različne načine preveril ali je potrebno povečati ali ohraniti globino vaše hipnoze. Vse kar morate sami narediti je to, da se popolnoma sprostite in sledite navodilom terapevta.

Na terapijo življenje med življenji se lahko pripravite tako, da si jasno začrtate cilje, ki bi jih radi dosegli. V kolikor si ciljev ne znate jasno določiti vam predlagamo, da se obrnete na svojega terapevta, ki vam bo pri tem pomagal.

Po terapiji boste utrujeni, zato si ne planirajte obveznosti po življenju med življenji. Preostanek dneva morate preživeti v sproščenem vzdušju brez napetosti. Prav tako bodo določeni terapevti celoten postopek posneli. V kolikor želite terapijo posneti sami lahko s seboj prinesete tudi svojo snemalno opremo. Pred terapijo ne jejte težke hrane, ne pite alkohola in kave. Obnašajte se podobno kakor pri obisku savne.

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”199″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”življenje med življenji” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://optimizacija-spletne-strani.org/wp-content/uploads/2018/12/progresija-300×200.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]