Električna kolesa Giant lahko še drugače in krajše poimenujemo e-kolesa. V tokratnem članku bomo uporabili oba izraza. V nadaljevanju vam bomo predstavili veliko novih in zanimivih informacij (podatkov), ki so povezane z električnimi kolesi Giant. Predstavili vam bomo tudi priljubljen model e-kolesa Giant. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Omenjena e-kolesa so svetovno znana in veljajo za vodila na globalnem trgu. Vas zanima zakaj? Električna kolesa Giant so namreč vrhunsko izdelana in imajo zelo dobro dodelano in razvito baterijo. Slednja vam omogoča, da lahko v kratkem času napolnite kolo in hitro nadaljujete z vožnjo do cilja. Najnovejši podatki so pokazali, da se pri teh kolesih v eni uri napolni baterija kar do 40 %! Poleg tega pa imajo kolesa kar do 130 kilometrov dometa. Gre za razdaljo, ki jo lahko prevozite z eno napolnjeno baterijo. Vožnja je resnično udobna in prijetna.

Električna kolesa Giant

Električna kolesa Giant so v zadnjem času izredno priljubljena, saj imajo več prednosti. Mednje sodi tudi ta, da omenjena prevozna sredstva od vas ne zahtevajo veliko večje moči v nogah. To seveda pomeni, da se lahko z njim vozijo tudi starejše osebe. Elektromotor namreč opravi večji del napora, zato lahko zapišemo, da so e-kolesa primerna za vse starostne skupine. Poleg tega nekateri fizioterapevti svetujejo vožnjo s kolesom po določeni poškodbi. Z vožnjo namreč zelo dobro vplivate na razgibavanje mišic. S tem pa lahko na enostaven način pridobite mišično moč. Če ste se tudi vi poškodovali in bi si znova želeli povrnili moči v nogah, vam svetujemo, da kupite električno kolo Giant. 

Omenjeno podjetje se že veliko let ukvarja z razvojem in ustvarjanjem različnih modelov koles in e-koles. Glede na lastnosti oziroma specifikacije, ki jih ima posamezni model, so jih razdelili v pet osnovnih kategorij (gorska, treking, cestna, gravel ali potovalna in mestna električna kolesa Giant.

Električna kolesa Giant

Natekmi.si

Na spletni strani Natekmi.si boste našli ogromno izbiro najrazličnejših vrst in modelov omenjenih koles. Med njimi je tudi e-kolo gravel, ki je primerno za vožnjo po najrazličnejših terenih. Pravijo, da je vožnja z njim vrhunska pustolovščina, ki daje občutek svobode. Z njim se boste lahko brezskrbno vozili po primestnih ulicah, po robustnih podeželskih krajih in po makadamskih poteh. Ima aluminijast okvir, ki se imenuje Aluxx Sl. Na njem pa je pritrjen motor SyncDrive Pro. Slednjega napaja Yamaha, ki je svetovno znana. Gre za moderni in posledično napredni sistem, ki poskrbi za gladko pospeševanje po asfaltiranih poteh, drobljencu in različni umazaniji. K njegovi opremi lahko prištejemo še širše pnevmatike in integrirane nosilce za stojala. V akcijski ponudbi boste za to kolo odšteli 3.299,11 evrov. 

Cestno električna kolesa Giant

V širokem cenovnem razponu pa so dosegljiva tudi gorska e-kolesa. Ogledate si jih lahko na spletni strani Natekmi.si, kjer so dosegljiva po ceni od 1600 do 7000 evrov. V ponudbi boste našli tudi kolesarsko opremo. Pri njih lahko kupite polnovzmetena kolesa oziroma tista, ki imajo le sprednji amortizer. En primer vhunskega in letošnjega modela kolesa je tudi Giant Reign E+ 0 Pro 2020. To je električno kolo, ki ima vključeno polno vzmetenje in vam ponuja zabavno in obenem adrenalinsko gorsko vožnjo. Oblikuje ga 160 mm Maestro vzmetenje, ki ima visoko zmogljivo motorno tehnologijo tako imenovano: SyncDrive Pro. Slednja mu omogoča kar 360-procentno nastavljivo pomoč v predelu kjer so pedala. Gre za to, da lahko nadzorovano kolesarite po večjih strminah in tehničnih vzponih ter obenem uživate. Zagotovo pa se boste spočili ob razgibanih spustih in pri tem opazovali še okolico. 

Predlagamo vam, da si še danes ogledate ponudbo koles na spletni strani Natekmi.si. S klikom na odebeljeni napis (levo zgoraj) se boste znašli na tej strani. Vzemite si nekaj minut časa in podrobno preberite tudi opise, ki so jih za vas pripravili za posamezni model.