[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Silvestrovanje v termah

Silvestrovanje v termah je odlična priložnost, da preživite nepozabno doživetje in vstopite v novo leto s pomočjo odličnega programa, ki so ga za vas pripravili v termah. Za vas smo pripravili ključne točke odlične ponudbe, ki so jo pripravili v termah.

Silvestrovanje v termah je program, ki ga lahko vsako leto koristite od 28.12 do 2.1. Različna podjetja nam ponujajo različne pakete, zato smo se odločili, da pregledamo zgolj enega. To je paket Thermane Laško. V teh termah nam nudijo bogat program z možnostjo silvesterske večerje ra treh različnih točkah.

Program silvestrovanja v termah

Program silvestrovanja v termah vključuje praktično vse standardne storitve, ki ste jih lahko deleni tekom leta. Tako boste nameščeni v standardni dvoposteljni sobi. Za vašo prehrano bodo poskrbeli s pomočjo pol penziona. Izredno okusna hrana bo poskrbela, da boste v svoje telo vnašali sezonske izdelke iz okoliških krajev.

Poleg tega vam seveda pripada tudi vstop v bazene, savne in fitnes. Silvestrovanje v termah bo udobno tudi na račun hitrega interneta, ki je že vštet v ceno. Tako boste lahko v vsakem trenutku v striku s spletnom. V sobi vas bo pričakal tudi kopalni plašč.

Ob prihodu v terme boste prijeli hotelsko knjižico ugodnosti, s pomočjo katere, boste kot njihov gost imeli veliko dodatnih ugodnosti. Program silvestrovanja v termah vključuje tudi pitje termalne vode! Prepričani smo, da se je veliko število ljudi že kopalo v termalni vodi. Veliko manj, pa je termalno vodo tudi preizkusilo. Veste, da se uporablja tudi pri različnih oblikah terapij in ima dokazane pozitivne učinke?

Silvestrovanje v termah ter večerja

Tudi kadar govorimo o silvestrovanju v termah, kar hitro pomislimo, kakšna bo večerja. Dejstvo je, da smo slovenci navajeni na bogato pogostitev ob prehodi v novo leto. V termah so seveda poskrbeli za silvestersko večerjo, ki bo poskrbela za vse vaše “potrebe”.

Predlagamo, da si več informacij o sami ponudbi ogledate na njihovi spletni strani.

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”147″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”silvestrovanje v termah” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://optimizacija-spletne-strani.org/wp-content/uploads/2018/11/silvestrovanje-v-termah-300×214.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]