Radler 0.0 je brezalkoholno pivo, ki predstavlja pravo poletno osvežitev. Primerna je predvsem za tiste, ki imajo radi malo slajši in malo bolj sadni okus piva. Radler 0.0 je sestavljen iz svetlega brezalkoholnega piva Union in dodanih sadnih sokov. V nadaljevanju vam predstavljamo sestavo omenjenega piva Radler 0.0, hranilne vrednosti, odgovor na vprašanje zakaj je tako zelo poseben in še mnoge druge zanimivosti. Če vas slednje zanima vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Iz česa je sestavljen?

Radler 0.0 je sestavljen iz svetlega brezalkoholnega piva Union, kateremu so dodani sadni sokovi, ki Radlerju pričarajo zares poseben okus. Ljubitelji piva Radler 0.0 so predvsem tisti, ki imajo radi malo slajši okus piva. Za povrh pa je omenjeno pivo na voljo v brezalkoholni različici, kar pomeni, da si ga lahko privoščijo tudi tisti, ki imajo v danem dnevu še določene obveznosti. Glavni sestavini pijače sta torej svetlo brezalkoholno pivo Union in dodani sadni sokovi. Ti sadni okusi so sok grenivke, limone in pomaranče. Pivu je za boljši okus dodan še ogljikov dioksid, naravne arome grenivke, limone in pomaranče. 

Poglejmo si katere so glavne sestavine omenjenega piva, ki so zapisane tudi na embalaži. Le-te so: svetlo brezalkoholno pivo 50 % (sem spadajo voda, ječmenov slad, ječmen, hmelj, hmeljni ekstrakt), osvežilna pijača 50 % (voda, sladkor, zgoščeni sok limon, zgoščeni sok grenivke), ogljikov dioksid, zgoščeni sok pomaranč in acerole, naravna aroma grenivke in stabilizator. Sadni delež predstavlja 5 %.

Hranilne vrednosti

V nadaljevanju vam predstavljamo koliko znašajo hranilne vrednosti Radlerja 0.0 na 100 ml. Energijska vrednost znaša 114 kJ oziroma 27 kcal. Maščobe in od tega nasičene maščobe znašajo 0 g. Ogljikovi hidrati znašajo 6,4 g in od tega sladkorji 4,2 g. Beljakovine znašajo 0 g, soli pa < 0,1 g. 

Pivo je hranjeno v pločevinkah ali steklenicah z volumnom 0,5 L.

Proizvajalec Radlerja 0.0

Radler 0.0 je pivo znamke Union, ki ga danes proizvaja Pivovarna Laško Union. Podjetje je ob združitvi leta 2016 postalo last nizozemskega velikana oziroma družbe po imenu Heineken. Omenjeno podjetje je dandanes eden največjih proizvajalcev in prodajalcev pijač po vsem svetu. Znan pa je kot največji proizvajalec piva na svetu. 

Pivovarna Laško Union sloni na temeljih svoje 200-letne tradicije, katera ima pomembno vlogo še danes. Mnoga piva se varijo po enaki recepturi, kot so se varila ob samih začetkih nastajanja pivovarne. Mnogi mlajši bratje kot so Laško Malt in Union Radler so se v družino piv priključili nekoliko kasneje, a niso zato nič manj priljubljeni. Pivovarna Laško Union se lahko pohvali s številnimi blagovnimi znamkami, ki danes spadajo pod njeno okrilje. Te blagovne znamke so Laško, Union, Heineken, Zala, Sola, Union Experience, Jabolčni tat in popolnoma nova pridobitev – spletna stran Rundasekunda. 

Nakup Radlerja 0.0 na Rundasekunda

Rundasekunda je spletna stran, kjer lahko vsi pivski navdušenci, prav tako kot ljubitelji brezalkoholnih pijač naročite svojo priljubljeno osvežitev. Rundasekunda je uradna spletna trgovina največjega prodajalca in proizvajalca pijač v Sloveniji – Pivovarne Laško Union. Na spletni strani so vam na voljo piva znamk Laško, Union, Heineken in Jabolčni tat. Na voljo pa so prav tako brezalkoholni napitki znamk Sola, Fruc, Fructal, Frupi, Radenska, Red Bull, Oaza, Zala, Pepsi in mnoge druge. Svojo izbrano pijačo so lahko naročite z dostavo na dom, ponujajo pa vam tudi možnost osebnega prevzema na uradnem prevzemnem mestu. Ste se že odločili katero pijačo boste poskusili? Obiščite spletno stran Rundasekunda in si zagotovite svojo najljubšo osvežitev!