Servis Renault lahko že vrsto let opravite pri pooblaščenem serviserju v Celju. To je seveda podjetje Avtotehnika Celje, kjer so s svojim delovanjem pričeli leta 1983. Že vse od takrat pa do danes se trudijo, da bi se v svojih vozilih, ki jih servisirate in vzdržujete pri njih, vozili varno in tudi udobno. V njihovi ponudbi so pregledni paketi dostopni ugodnih cenah!

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na enem mestu predstavili, kaj vse vključuje oziroma zajema servis Renault. Če želite izvedeti več informacij o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem današnjega članka. 

Naj že na začetku tokratnega članka omenimo, da servis Renault zajema vzdrževanje brez naročanja, hitra karoserijska popravila in pripravo vozil na tehnični pregled. Poleg tega so skozi celo leto na voljo prav posebne ugodnosti in pogodbe za vzdrževanje. Več informacij lahko poiščete na spletni strani https://www.avtotehnika-celje.si/

Vzdrževanje brez naročanja

Če se boste odločili za vzdrževanje (brez naročanja), vam bodo avto mehaniki opravili vzdrževalni pregled, menjavo olja, pnevmatik, zavor, izpušnih sistemov, amortizerjev, klimatske naprave, dodatne opreme in akumulatorja. Obenem boste lahko imeli z njihovim mehanikom svetovalcem tudi neposreden kontakt. Na voljo pa so še paketne cene, ki vam zagotavljajo pregledno ter jasno ponudbo brez kakršnih koli presenečenj. Ob vaši zahtevi lahko prejmete vsekakor tudi brezplačen predračun! Najboljše pa je, da ponujajo originalne nadomestne dele, ki jih odlikuje enoletna garancija konstruktorja na dele in delo. Ste vedeli, da so podaljšali delovni čas? Ja, čisto zares, od sedaj so namreč v delavnici kar 6 dni v tednu! To pa je izredno praktično tudi za vse tiste, ki med tednom nimajo časa za obisk servis Renault. 

Karoserijska popravila

Kot smo že omenili, so vam na voljo v servis Renault tudi karoserijska popravila za vetrobransko steklo, svetila, odbijače, ključavnice in praske. Specializirani karoseristi vam lahko popravijo vetrobransko steklo v manj kot eni uri, obenem pa vam še zamenjajo luči, pokrove motorja, blatnike, ogledala, žaromete, popravijo tudi drobne poškodbe na karoseriji in namestijo dodatno opremo v manj kot 24 urah! V njihovi avtohiši je še sistematična ponudba nadomestnega vozila.  Zelo pomembno je, da se v Avtotehniki Celje držijo predračunov, v primeru dodatnih potrebnih del pa vas o tem vsekakor sistematično obvestijo.

Če se boste odločili za Renault servis, vam pripada še enoletna garancija po vsej državi na dele in delo. V podjetju lahko brez težav prevzamejo tudi vaše administrativne formalnosti. Pri opravljanju storitev uporabljajo okolju prijazne barve, poleg tega pa še reciklirajo odpadke. Vaš jekleni konjiček pa vam lahko tudi operejo, in sicer pri vseh posegih na karoseriji (več kot ena ura dela, razen pri steklenih delih) in nazadnje sledi še kontrola opravljenih del. Vse to in še veliko več ponuja servis Renault!

 

Uradni Renault servis v Avtotehnika Celje

Sedaj pa naj vam še na kratko predstavimo najbolj osnovne informacije o omenjenem podjetju. Poudariti moramo, da je v Avtotehniki Celje zaposlenih 60 oseb, med katerimi so izkušeni in strokovno usposobljeni avtomehaniki, avtoličarji, prodajalci in svetovalci. Slednji vam bodo z veseljem svetovali pri npr. izbiri in nakupu novega jeklenega konjička. Poleg tega moramo še omeniti, da je podjetje že vrsto let pooblaščeni prodajalec in serviser avtomobilskih znamk Renault, Nissan in Dacia znotraj prodajno servisne mreže Renault Nissan Slovenija. Ker je zadovoljstvo njihovih kupcev ključnega pomena, nenehno delajo na izboljšanju svojih delovnih procesov in storitev ter sledijo smernicam razvoja avtomobilske industrije.

V želji, da poskrbijo za vašo mobilnost v celoti, vam nudijo široko paleto novih in rabljenih vozil, ki so temeljito pregledana in zanje nudijo jamstvo. Pri njih vas bodo oskrbeli z vsemi nujno potrebnimi nadomestnimi deli in dodatno opremo za vaše vozilo. Obenem vam lahko ocenijo škodo vašega avtomobila in poskrbijo za postopke z izbrano zavarovalnico ter zavarujejo in registrirajo vozilo. Nudimo pa vam še različne finančne rešitve za nakup ali najem avtomobila.