Union Radler je ena izmed najbolj osvežilnih pijač, ki si jo enostavno morate privoščiti v vročih poletnih dneh! To izjemno okusno pijačo je možno kupiti v skorajda vsaki živilski trgovini. Na tem mestu pa vam sporočamo, da jo lahko najdete in naročite v različnih spletnih trgovinah. Ena izmed teh je seveda dobro znana spletna trgovina https://www.rundasekunda.si/products/union-radler-grenivka-24-x-0-5l.

V nadaljevanju tokratnega članka se bomo osredotočili na Union Radler. Predstavili vam bomo nekaj zanimivih podatkov o tej priljubljeni pijači. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Union Radler varijo v eni izmed največjih pivovarn v Sloveniji – pivovarni Union 

Union Radler varijo mojstri varjenja, in sicer v eni izmed največjih pivovarn v Sloveniji – pivovarni Union. Slednja je bila ustanovljena in odprta že davnega leta 1864. Najverjetneje veste, da poznamo več različnih in odličnih okusov te pijače. Na policah tako lahko zasledite naslednje okuse: kumara, limona, bezeg in grenivka. Nekateri so narejeni v alkoholni, drugi pa v brezalkoholni obliki. Vendar pa vas na tem mestu opozarjamo na to dejstvo, da tudi brezalkoholno pivo vsebuje 0,5 % alkohola. Gre za zanemarljivo vrednost, ki pa nikakor ne more slabo vplivati na fizično ali psihično zdravje odrasle osebe. Namen brezalkoholnega Radlerja je namreč ta, da si to pivo lahko privoščite kjerkoli in kadarkoli. Z njim se tako rekoč lahko odžejate tudi pred vožnjo z avtom. Brezalkoholno pivo pa lahko kupite z okusom grenivke ali bezga. Oba okusa vsebujeta kar precej visok sadni delež, ki vas bo zagotovo napolnil z energijo.

 

Tudi druge evropske države imajo radi to pivo

Kot zanimivost naj na tem mestu zapišemo, da so nad omenjenim pivom še posebej navdušeni v večini Evropskih držav. Nemci ga celo popijejo največ. Zgodovinski viri pa dokazujejo, da so to pijačo pili že v 19. stoletju. Trenutno varijo Radler tako, da upoštevajo najboljšo možno kombinacijo 2(sadni sok):3(pivo). Ravno tako namreč lahko dosežejo njegov najbolj odličen okus! Zagotovo pa boste pozitivno presenečeni tudi nad njegovim bogatim in dišečim vonjem!