Radler grenivka je pijača sestavljena iz svetlega piva znamke Union in različnih sadnih sokov, ki poskrbijo za res unikaten okus. Če vas zanima zakaj je tako priljubljen, iz česa je sestavljen in kakšna je hranilna vrednost na 100 ml, vas vabimo, da nadaljujete z branjem in opravite nakup na https://www.rundasekunda.si/products/union-radler-grenivka-24-x-0-5l.

Radler grenivka ni običajno pivo, čeprav je svetlo pivo Union njegova glavna sestavina. Omenjenemu pivu so dodani še sadni sokovi, ki odženejo običajno pivsko grenčico, pivu pa dodajo nežen sadni pridih. Pivo je zato slajšega okusa, po njem pa radi sežejo prav tisti, ki jim ni tako zelo všeč okus po pivu. 

Kaj vsebuje Radler grenivka

Poglejmo si kaj vsebuje omenjeno pivo. Sestavljeno je iz svetlega piva Union, sadnih sokov (grenivka, pomarančna, limona), ki poskrbijo, da je pivo nekoliko slajšega okusa, ogljikovega dioksida, ki poskrbi za mehurčke. Prav tako pa vsebuje naravne arome in stabilizator. 

V nadaljevanju vam predstavljamo hranilno vrednost omenjene pijače na 100 ml. Energijska vrednost znaša 144 kJ / 35 kcal, maščobe merijo 0,5 g od tega nasičene maščobe 0,1 g, ogljikovi hidrati merijo 5,6 g od teg sladkorji 4,2 g, beljakovine < 0,5 g in sol 0,1 g.

Brezalkoholni brat

Radler grenivka obstaja tudi v brezalkoholni različici. Znan nam je pod imenom Radler grenivka 0.0 in je mlajši brat alkoholnega Radlerja grenivka. Po okusu in sestavi je popolnoma enak starejšemu bratu, le da slednji vsebuje alkohol. Radler grenivka 0.0 je primeren za prav vse ljubitelje piva, ki ne raje posežejo po brezalkoholnem pivu. Radler v brezalkoholni obliki vam je na voljo tudi z naslednjimi okusi: bezeg, kumara in isotonic z okusom limona. 

Kam ponj 

Vaše najljubše izbrano pivo lahko naročite na spletni strani Rundasekunda. To je uradna spletna trgovina Pivovarne Laško Union, kjer lahko piva in ostale brezalkoholne pijače naročite kar do svojih vhodnih vrat! Na spletni strani lahko izbirate med naslednjimi znamkami: Laško, Union, Heineken, Sola, Oaza, Zala, Radenska, Fruc, Fructal, Jabolčni tat, Red Bull, Pepsi, Ora in Frupi. Za razširjeno ponudbo pa obiščite spletno stran Rundasekunda in si zagotovite svojo osvežitev.